Energetische massage

Deze energetische massage heeft een diepe, bevrijdende doorwerking op alle lagen van je bestaan. Dat wil zeggen dat met de verschillende aanrakingen, je fysieke lichaam, je energetische lichaam, je gevoelslichaam, je bewustzijn en het gebied direct rondom je hart/ziel worden “gemasseerd” . Wanneer deze vijf mantels van de ziel, (de Kosha’s ) vrijer en transparanter worden door de subtiele aanrakingen, zal ook jij je vrijer voelen. Vrijer, lichter, meer gecentreerd, meer in evenwicht en meer geborgen in je lichaam en in je bestaan.
Wat tijdens de massage gebeurt is dat de identificatie met een of meerdere van deze omhullingen wordt losgelaten en het Zijnslicht of ziele-licht zo weer ruimte krijgt om door je heen te stralen. Ieder mens zoekt houvast of identificeert zich, in meer of mindere mate, met zijn lichaam of zijn denken en voelen, ook vullen we ons van oorsprong vrije bewustzijn met onze eigen overtuigingen, beelden en ideeën en is ons hart vaak belast met emoties en onverwerkt verdriet. Daarom voet deze massage zo bevrijdend aan, je laat deze houvasten los zodat je jezelf (weer) in het midden ervaart van je bestaan. Je komt weer in je natuurlijk staat. Deze massage kan heel dienend zijn in het proces van incarnatie.

Hoe werkt het

Je ligt beurtelings op je rug en op je buik om de massage te ontvangen. De vraag is om lichte en zoveel mogelijke aansluitende, naadloze en knooploze kleding te dragen. Bv een legging of joggingbroek en een t shirt.

Praktisch

Individuele massage op aanvraag In het Lighthouse Hergersberg, in de Vuurvlieg Nijmegen
Op locatie in België of in Nederland,
Duur: 1,5 tot 2 uur
Bijdrage : 90 euro