Chakra healing

De Light of Being Healing kenmerkt zich door het open en contactvolle samenzijn van de healer en degene die geheald wordt. De heling is in zekere zin een samenwerking. De healer laat via zijn handen of vingertoppen zijnsenergie naar de ontvanger stromen en de ontvanger wordt gevraagd zich ervoor te openen, de aangeboden energie aan te nemen en de heling daadwerkelijk toe te staan. Dit proces van energie ontvangen (en/of loslaten) brengt stroming op gang, waardoor grenzen en blokkades kunnen verzachten of zich oplossen, zodat het levenslicht meer ruimte krijgt om door je heen te stralen en jij je daardoor weer meer een geheel voelt, je je ‘geheeld’ voelt.
Er bestaan in deze vorm van healing 70 healingpunten op het lichaam. De aanraking en instroom bij elk van deze punten brengt een energie in beweging met een specifieke zijnskwaliteit. Zo brengen de punten op de enkels bv. een energie in stroming die je thuis-brengt bij de ‘enkelvoud’, de eenvoud van jezelf. Je voelt daardoor dat je op jezelf staand bent, en je wordt door de stroming via je voeten in contact gebracht met de aarde als jouw draagvlak.

Hoe werkt het

Bij aanvang van de sessie open ik me voor jouw aanwezigheid en voel welke energieën meer of minder stromen en welke gebieden (of punten) de ingang kunnen zijn om je weer in een meer natuurlijke balans te brengen. Hetzij door de zijnsenergie te ontvangen of door overtollige energie weg te laten vloeien. Het kan zijn dat ik je vraag om te gaan liggen maar soms gebeurt de healing ook in het zitten of in het staan. Er worden tijdens een sessie slechts enkele punten aangeraakt (variërend van 3 tot 12), dat hangt af van wat nodig is om weer meer evenwicht te laten ontstaan.
De healing kan ook gecombineerd worden met een yogahouding die van zichzelf al een stroming te weeg brengt, waarmee healing vervolgens samen werkt.
Voor de healing draag je liefst lichte en zoveel mogelijke aansluitende, naadloze en knooploze kleding. Bv een legging of joggingbroek en een t shirt.

Cursus Selfhealing

Het weer in stroming brengen van je Zijns- of levensenergie kun je ook zelf door bij jezelf healingspunten aan te raken. In een cursus ‘selfhealing’ leer je je te openen voor de zijnsenergie, je leert de verschillende manieren van aanraken kennen en we oefenen met de meest relevante healingspunten en hun specifieke werking.

Praktisch

Individuele Healing op aanvraag in het Lighthouse Hergersberg, in de Vuurvlieg Nijmegen,
op locatie in België of in Nederland,
Duur: 1,5 uur
Bijdrage : 75

Cursus selfhealing op aanvraag: in het Lighthouse Hergersberg, in de Vuurvlieg Nijmege,
op locatie in België of in Nederland,
In groeps verband:
Duur: 1,5 uur
Bijdrage voor een cursus van 8 bijeenkomsten : afhankelijk van het aantal deelnemers, minimaal 120 euro per persoon
Individueel:
Duur: 1,5 uur
Bijdrage 75 euro
Meer informatie en aanmelden : [email protected], 06-21881523