Light of Being Retraites

Mensen verlangen naar hun wezen,
zoals wilde dieren naar hun drinkplaats
Het is een instinct dat je nooit verlaat
ook al ben je je er niet altijd van bewust
Anandajay

Dans, selfhealing, soulpainting, van gevoelens naar voelen, yoga en meer
Deze retraites worden opgebouwd rondom een werkvorm, zoals dans of yoga en bieden je een ingang om de essentie of 'het Licht van het Zijn' in jezelf te ontmoeten. Ze nodigen je uit in jezelf af te dalen en daar, voorbij aan het bekende, andere levenskwaliteiten te ontdekken.
Je hoeft in deze dagen niks te bereiken of presteren en ook niet aan jezelf te werken. Juist het ontspannen in het hier en nu en het open gaan voor de feitelijkheid, de vorm  van jouw bestaan,  geven je de toegang tot het Zijn, je wezen, of 'het Licht' in jou, wat altijd al volwaardig in je  aanwezig is, waar je ook bent in je leven.
Ik geef de retraites samen met Jeanine Eikelboom en Anname Meletopoulos, begeleiders aan de school of Spirtual Awareness van Anandajay. Ze  vinden plaats in het Light of Being retraitecentrum (het Lighthouse) in de stille en landelijke Belgische Eifel, op twee en een half uur rijden van Nijmegen. Naast het inhoudelijke programma is er ruimte om te wandelen, in stilte te zijn, en met anderen te delen. Er wordt vegetarisch gekookt en je hebt een eigen, sfeervolle, slaapkamer.

Retraite agenda
Omschrijving van de retraites