Introductie cursus Light of Being

Wakker worden voor het levenslicht in jezelf

Een kennismaking met de Light of Being en Anandajay
Vijf zondagavonden in 2016, start met Satsang op 7 februari 

Elk sprankje ziel
dat door een mens heen
naar de aarde en naar de wereld mag,
verlicht haar. 

Anandajay

Als je verlangt naar meer geluk en diepgang, of meer licht en inspiratie in je bestaan, is deze cursus misschien iets voor jou. Ze biedt je handvatten om spiritualiteit een plek te geven in je leven.

De cursus:

Jezelf ontmoeten     
Je krijgt ingangen aangeboden om jezelf te ontmoeten en te leren kennen in de verschillende lagen van je bestaan. Je leert je meer voelend te oriënteren in plaats van begrijpend en raakt meer verbonden met je innerlijk en je levenskracht. Je wordt uitgenodigd los te laten wat je niet meer nodig hebt en te zijn wat je bent. Het gaat daarbij niet over een doel, een visie of het werken aan verbetering, maar om jouw verlangen en bereidheid open te gaan  voor dat wat je al bent, voor de waarde en de rijkdom die al in je is. De Light of Being begeleidt je om te ontwaken voor die rijkdom, het geluk binnenin en om in verbinding daarmee, met dat licht, jouw ziel, te leven.  

Satsang en Yoga plus
De vijf maandelijkse bijeenkomsten bieden een combinatie van Satsang met Anandajay en  ‘Light of Being’-yoga door mij. Elke bijeenkomst heeft een thema. De satsangs worden vooraf- gegaan door een puja of live tanpura muziek. Bij de yoga bijeenkomsten verdiepen we het thema met puja’s, mantra’s en teksten van Anandajay.

Tijdens de Satsangs leidt Anandajay je via meditatie en gesprek op zijn lichtvoetige wijze uit je doelgerichte gewoonten en conditioneringen naar de realiteit van het nu, daar waar je de relatie aan kunt gaan met de diepte van je spirituele hart.
De Light of Being Yoga brengt je via je lichaam in contact met je innerlijke licht, je ziel. Je ervaart een gevoel van vervulling wanneer die verfijnde energie door vloeiende en meditatieve bewegingen in je lichaam toegang krijgt.

Jaartraject ‘Genegenheid door Inzicht’
Wanneer het aanbod je aanspreekt en inspireert kan deze cursus een vervolg krijgen met het jaartraject ‘Genegenheid door Inzicht’ en de ‘Light of Being’ yoga opleiding, beiden door Anandajay gegeven.

Light of Being

Praktische informatie