Hoe werk ik

Ik werk individueel en in cursus- of groepsverband en gebruik verschillende werkwijzen waaronder gesprekken, meditatie, healing, massage, adembegeleiding, yoga  en dans. Je kunt ook bij mij terecht voor relatie begeleiding.
Misschien zit er iets bij wat je aanspreekt. Je bent altijd welkom voor een kosteloos kennismakingsgesprek in mijn praktijk in Arnhem. We kijken samen welk aanbod het beste past bij jouw vraag. 

Wat we ook doen in welke vorm dan ook, jij bent altijd het begin punt. Het feitelijke ‘hier en nu’ van jou en jouw leven is de basis. Met het respectvol en onvoorwaardelijk aannemen van ‘hoe het nu is’, proef je al een eerste hapje van het geluk dat in jou ligt te wachten tot jij je er steeds verder voor opent.

Scholing en achtergrond
Ik ben opgeleid aan de School voor Zijnsorientatie en sinds 2004 leerling aan de 'Light of Being' School of Spiritual Awareness van Anandajay. Sinds enkele jaren werk ik hier ook als begeleider en docent.  Samen met 2 collega’s geef ik dagworkshops en retraites in verschillende ‘Light of Being’ werkvormen, zoals dans, selfhealing en yoga. De dagworkshops 'Heelheid door Ervaren' geven we op meerdere plaatsen in Nederland, de retraites vinden plaats in het LightofBeing-centrum in de Belgische Eifel.

Heelheid door ervaren