Barbara van der Hoeven (1954)

Mijn praktijk in Arnhem bestaat sinds 2001. Met met veel plezier begleid ik daarin mensen in hun veranderingspocessen, bij hun levenvsragen, of  loop ik een korte of langere tijd met hun mee, wanneer zij als een pelgrim op weg zijn naar een diepere verbinding  met zichzelf.
Ik ben opgeleid aan de school voor Zijnsorientatie en vanaf  2003 word ik in mijn werk en in mijn leven begeleid door Anandajay, mijn spiritueel leraar, die met grote betrokkenheid mijn ontwikkeling en die van vele anderen volgt en inspireert. Ook word ik door hem opgeleid in o.a. Light of Being healing, yoga, sacreddance, meditatie, mantrazingen,  groeps- en individuele begeleiding. De Zijnskwaliteit   ~ the Light of Being  ~  die Anandajay in zich draagt, waar hij in leeft en die hij doorgeeft, raakt mij, en nodigt mij steeds opnieuw uit open te gaan voor die zelfde kwaliteit in mij. Dagelijks ervaar ik hoe dicht bij mezelf mij dit brengt en hoe de eenvoud  hiervan mij en mijn omgeving verblijdt. Het is die levenskwaliteit die ik ook aan andere mensen zou willen doorgeven, om zo een beetje bij te dragen aan het geluk in deze wereld.

Momenteel geef ik naast individuele gesprekken, "pilgrim begeleiding" en echtaar begeleiding, ook korte workshops in het centrum van Anandajay in Belgie, individuele healing sessies, en meditatieve  bijeenkomsten die gewijd zijn aan de relatie met het meest innerlijke in jou.

Over Anandajay